INFORMACJA - EDUKACJA - LEPSZA PRZYSZŁOŚĆ

TARGI EDUKACYJNE
Zamość - Sobota 21 sierpnia 2010r. godz. 13.00-18.00, Rynek Wielki
Puławy – Niedziela 29 sierpnia 2010 godz. 13.00-18.00, Puławskie Błonia

Zapraszamy do udziału w targach edukacyjnych promujących kształcenie ustawiczne w formach szkolnych, które odbędą się w Zamościu i Puławach. Są to już ostatnie z całego cyklu targów, które realizowane były w ramach projektu „Informacja-edukacja-lepsza przyszłość” współfinansowanego ze środków EFS.

Patronat Honorowy nad tym wydarzeniem objął Krzysztof Babisz Lubelski Kurator Oświaty oraz Marcin Zamoyski-Prezydent Miasta Zamość. Targi są skierowane do osób dorosłych w wieku 18-64 lata (w tym osób nie uczących się w wieku 18-24lata). Podczas imprezy zaprezentują się szkoły prowadzące edukację osób dorosłych, pracodawcy z regionu, instytucje informacyjne i doradcze związane z kształceniem ustawicznym. Uczestnicy targów będą mogli zapoznać się z ofertą edukacyjną szkół dla dorosłych, porozmawiać z pracodawcami oraz skorzystać z porady psychologa, doradcy zawodowego w planowaniu swojej dalszej edukacji i kariery zawodowej. Podczas targów zapraszamy wszystkich uczestników na poczęstunek.

ARCHIWUM AKTUALNOŚCI PROJEKTU

CZŁOWIEK - NAJLEPSZA INWESTYCJA

Projekt „Informacja - edukacja - lepsza przyszłość" współfinansowany ze środków Unii Europejskiej z Europejskiego Funduszu Społecznego
w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki