МЕЖДУНАРОДНЫЙ

АРХІВ ПРОЕКТУ

ЖОВТЕНЬ 2010
Профконсультування в Норвегії - студійний візит в рамках проекту
«Трансфер know-how з профконсультування для молоді»

11-15 жовтня в Драммен в Норвегії відбувався студійний візит у рамках проекту «Трансфер know-how з профконсультування для молоді».  У ньому взяли участь представники лідера проекту Європейського Будинку Зустрічей - Фонду Новий Став, і партнерів: Добровільних трудових загонів, Західно-Українського Ресурсного Центру зі Львова та Університету Лесі Українки з Луцька.

Мета візиту - ознайомлення з системою профконсультування у Норвегії і пізнання принципів її функціонування, як ключового елемента трансферу знань в Україні та Білорусі.  Під час візиту представники організацій зустрілися з профконсультантом, відвідали також центр кар'єри і центр для інвалідів. Відбулася також відкрита зустріч з представниками норвезьких організацій, що займаються підтримкою планування кар'єри молоді.
Проект фінансується Ісландією, Ліхтенштейном і Норвегією шляхом дофінансування з коштів Фінансового Механізму Європейської Економічної Зони та Норвезького Фінансового Механізму.

АРХІВ ПРОЕКТУ

Поддержка оказана Исландией, Лихтенштейном и Норвегией,
благодаря дофинансированию со средств Финансового Механизма Европейской Экономической Зоны
и Норвежского Финансового Механизма