ЗАКОНИ І РОЗПОРЯДЖЕННЯ до справ ІНОЗЕМЦІВ
В СФЕРІ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я

Зб. законів від 2006р. № 234, пол.818 Закон про зміну закону про іноземців та деякі інші закони від 24 травня 2007р.
Зб. законів 2006 № 234 пол.1694 Закон про іноземців від 13 червня 2003 р. (повний текст)
ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я
Зб. законів 2007 №18 пол. 112 Розпорядження Міністра здоров’я в справі переліку хвороб, які обгрунтовують прийняття рішення про депортацію з території Республіки Польщі громадянина Євросоюзу або члена родини, який не є громадянином Євросоюзу з приводу загрози громадському здоров’ю від 18 січня 2007р.
Зб. законів 2006 № 234 пол. 1694 Оголошення Маршалка Сейму Республіки Польща в справі оголошення повного тексту закону про іноземців від 22 листопада 2006р.
СОЦІАЛЬНОЇ ДОПОМОГИ
Зб. законів 2005 № 157 пол. 1322 Розпорядження Міністра внутрішніх справ і адміністрації, яке змінює розпорядження у справі розміру допомоги для іноземців, які клопочуться про наданя статусу біженця від 8 серпня 2005р.
Зб. законів 2005 № 105 пол. 881 Розпорядження Міністра соціальної політики в справі способу та процедури судочинства в справах про родинне свідчення від 2 червня 2005р.
Зб. законів 2004 № 64 пол. 593 Закон про соціальну допомогу від 12 березня 2004р.
Зб. законів 2003 № 151 пол. 1473 Розпорядження Міністра внутрішніх справ і адміністрації, яке змінює розпорядження у справі умов поселення малолітніх без опіки в осередку для іноземців, які клопочуться про надання статусу біженця від 18 серпя 2003р.
Dz.U. 2000 nr 19 poz. 238 Закон про зміну закону про соціальну допомогу та закону про пенсію та пенсію по інвалідності з Фонду Соціального Страхування від 18 лютого 2000р.

ЗАОХОЧУЄМО ДО ВІДВІДАННЯ ВЕБ-САЙТУ:

ЧИТАЛЬНЯ КОНСУЛЬТАЦІЙНОГО ПУНКТУ